GOOSECRAFT PRESENTS: summer collection

Designed for individuals looking for authenticity

Goosecraft, hét label voor leren fashion collecties voor mannen, vrouwen & kids in Nederland, presenteert vol trots de collectie.

Geïnspireerd op de stoere subculturen uit de jaren ’60, werpt Goosecraft een blik vooruit, waarbij de inspiratiebron vertaald wordt vanuit
een geheel eigen visie in innovatieve styles met soepele leersoorten en unieke afwerkingen die een compleet eigen, onderscheidend handschrift laten zien. Naast een verrassende wintercollectie voor mannen en vrouwen presenteert Goosecraft ook een prachtige accessoirelijn. Een lijn die Goosecraft in een exclusieve samenwerking met de high-end stores SPRMRKT en CLINIC heeft samengesteld en die bestaat uit Tailormade tassen ‘made by goosecraft
De collectie
Goosecraft neemt je aankomende winter 0809 mee terug in de tijd; Denk aan de subculturen uit de jaren ’60; Nozems op hun bikers, de oldschool Nerds, maar ook rock invloeden van Lou Reed en Nico. De volledige Velvet Underground feeling. Dit vind je terug in 15 slanke, nauwsluitend gesneden leren Bikers, stoere doorgestikte leren bombers, korte pilotbombers al dan niet met bonten kraag en knalrode perfecto’s – en bikers. Ook vind je er tal van klassieke trenchcoats ‘nieuwe stijl’ in allerlei lengtevariaties. Om een echte vintage look te krijgen worden de naden tijdens productie met de hand extra bewerkt zodat er een vintage look ontstaat.
Daarnaast introduceert Goosecraft een compleet nieuwe look op leergebied: 8 coole styles uitgevoerd in soepele leersoorten waarbij creativiteit en innovatie de boventoon voeren. Van leren jacks met dubbele kragen tot korte jacks met grote opstaande doorgestikte kragen voor vrouwen en trenchcoats en parka’s voor de mannen. Stuk voor stuk natuurlijk met een perfecte pasvorm, zoals je van Goosecraft mag verwachten.
Kwaliteiten & Kleur
Voor iedere Goosecraft collectie worden uitsluitend de allerbeste leerkwaliteiten gebruikt, waarbij de voorkeur uitgaat naar zacht, soepel schaapsleer zoals Sheep Vegitano, Lamb Livorno, Sheep Gloving en Sheep Antorio Excel.
Mooie, ragfijne leerkwaliteiten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm en zich compleet naar het lichaam vormen. Het kleurscala is opgebouwd uit een diep, warm basispalet met toontinten als zwart, donkerbruin, grijs en navy, dat ondersteund wordt door kaki, crème en lichtbruin. Voor de ware fashion lovers mogen intense kleuren als indigo blauw, felrood, paars, oranje en groen natuurlijk niet ontbreken. Goosecraft zoekt altijd naar een juiste combinatie in pasvorm, kwaliteit, details en afwerking. Zo streeft Goosecraft altijd naar een perfect eindproduct.
Samenwerking SPRMRKT & CLINIC
Naast de Wintercollectie creëert Goosecraft ook een tassencollectie bestaande uit 8 styles die in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Met de vaste high-end klanten: SPRMRKT Amsterdam en CLINIC Antwerpen is Goosecraft een exclusieve samenwerking aangegaan in de vorm van een unieke design schoudertas. Deze must-have tas is vanaf medio juli verkrijgbaar.
Over Goosecraft
Goosecraft is opgericht in 2006 en mag zich na 5 seizoen al marktleider noemen op het gebied van leren fashion collecties in het midden en hoogsegment in Nederland. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland en meer dan 60 verkooppunten in het buitenland, te weten Duitsland, Frankrijk, België en Japan, timmert Goosecraft hard aan de weg. Goosecraft kan dan ook met recht de local heroes op retailgebied tot de vaste klantenkring rekenen in Nederland, waaronder BOB, Bendorff, Spoiled, Image en Zola. In het buitenland: Denim Bar (Toulouse) en Le Store (Monaco). Door de productie in eigen hand te houden is er veel controle op de kwaliteit en de gewenste afwerking en levert Goosecraft een hoogwaardig kwalitatief eindproduct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>